WorkFlowWise sponsor partner evenement bij Microsoft Inspire 2017

WorkFlowWise sponsor partner evenement bij Microsoft Inspire 2017

Microsoft Inspire (voorheen bekend als Worldwide Partner Conference), is een jaarlijkse conferentie door Microsoft georganiseerd voor haar groeiende partner gemeenschap. Via honderden sessies, keynotes en sprekers worden partners geïnformeerd en verbonden met hun collega's. Bouwend op de jarenlange ervaring van de organisatie van dit evenement, komen nu zo’n 16.000 mensen van over de hele wereld bij elkaar voor een week vol netwerken, leren en samenwerking.

Tijdens Inspire, zullen Cloud-softwareleveranciers uit heel West-Europa gaan speeddaten om samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken en het begin van nieuwe partnerships te creëren. Als vooraanstaande partner bij het uitrollen en introduceren van Microsoft Azure als Cloud-platform, is WorkFlowWise geselecteerd om deel te nemen en een van de sponsors van dit waardevolle evenement te zijn.

Microsoft erkent dat meer samenwerking binnen haar partner-ecosysteem groei voor alle partijen verzekert. Het helpt aanwezige organisaties – die zich richten op softwareontwikkeling, systeemintegratie en serviceverstrekking – om potentiële partners te verkennen en hun Cloud-strategie te verbeteren.

Sinds het begin van ons Cloud adventure is Microsoft een strategische partner geweest voor WorkFlowWise. De erkenning dat independent sales vendors (ISV's) gebaat zijn bij deze actieve support van Microsoft heeft bijgedragen aan het immense succes van het ecosysteem, met als gevolg een groeiende afname van Microsoft producten en services. Het is een win-win situatie.

Los van het gesponsorde evenement zullen we ons tijdens Inspire in allerlei sessies onderdompelen. Goed geïnformeerd zijn in een snel veranderende wereld is cruciaal voor het overleven van softwarebedrijven. We gaan de tijd besteden om de strategie van Microsoft te begrijpen, nieuwe allianties te creëren en met collega's binnen de industrie te verbinden.

Na Inspire willen we je informeren over ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (machine learning), bedrijfsintelligentie, internet-of-things en de nieuwe privacy wetten die door de EU (GDPR) worden geïntroduceerd en hoe Microsoft organisaties bijstaat tijdens het transformatieproces om op tijd aan deze strenge wetgeving te kunnen voldoen.

Allemaal zeer belangrijke onderwerpen om te begrijpen en te projecteren op de toekomstige strategie van WorkFlowWise. Tijdens en na Inspire wordt je geïnformeerd over interessante, grappige en speciale nieuwitems die we tijdens onze reis ontdekken.

Voor meer informatie over Microsoft Inspire, kijk op inspire.microsoft.com.

Alle artikelen