Microsoft Azure Partner Mini Case Study

Microsoft Azure

"Met Microsoft Azure hebben we een veilige, schaalbare en betrouwbare aPaaS gebouwd die werkstroomautomatisering naar een heel nieuw niveau van digitaal voordeel voor onze klanten tilt. Azure zorgt voor een eenvoudige wereldwijde distributie van onze software. " – Harm Poelen, CEO, WorkFlowWise

Situatie

Voor een Independent Sales Vendor zijn tijd en middelen kostbaar. WorkFlowWise verwacht dat een clouddienst voor gemoedsrust zorgt door een focus op gegevensbeveiliging, load balancing en schaalbaarheid. WorkFlowWise wil dat een clouddienst zich bezig houden met hardware, infrastructuur en uptime, waardoor de eigen medewerkers zich kunnen richten op het bouwen van apps en oplossingen die een verschil maken voor klanten en partners wereldwijd.

Oplossing

WorkFlowWise heeft gekozen voor de flexibiliteit en schaalbaarheid van Microsoft Azure. Azure biedt vele kant-en-klare en gemakkelijk te integreren diensten, waardoor het bedrijf zich kan concentreren op wat het wil leveren. WorkFlowWise gebruikt momenteel Azure Storage, Azure Cloud Services, Azure Service Bus, Azure SQL Database en elastische pools, Azure Redis Cache, Azure Active Directory en Azure Application Insights. Om het platform te verbreden in de toekomst, is WorkFlowWise van plan om Power BI, Elasticsearch en andere waardevolle diensten te integreren.

Voordelen

Het wereldwijde bereik en uniformiteit van het Microsoft Azure cloud platform biedt een eenvoudige implementatie waar de klanten van WorkFlowWise zich ook bevinden. Azure schaalt intelligent en automatisch mee met de vraag om het gebruik van klanten te optimaliseren, waardoor kosten altijd worden beheert.

De WorkFlowWise Mini Case Study is beschikbaar in het Microsoft Download Center. Maar natuurlijk ook in ons eigen Kenniscentrum.

Alle artikelen