Ons verhaal – Een reis van idee naar visie tot realiteit

Ons verhaal – Een reis van idee naar visie tot realiteit

Onze gevestigde focus

Sinds de oprichting van 20/20 vision Software in 1997 hebben wij ons gefocust op backoffice processen die gelinkt zijn met interne Purchase-to-Pay (P2P) workflows. In die tijd werden deze processen met de dag belangrijker, doordat generieke workflow applicaties aan kracht wonnen en organisaties streefden naar de meest optimale operationele efficiëntie.

Bij een project enkele jaren later, keken we naar uitbreiding van onze workflow-engine om klantgerichte processen te ondersteunen. Hoewel dat project uiteindelijk niet werd gerealiseerd, was het idee geboren dat zich vertaalde in de toekomstige 20/20 ambitie: Het verbreden van ons blikveld, onze denkwijze en mogelijkheden om de eindklant hierin te betrekken.

Het ontdekken van een nieuwe horizon

De komst van de Cloud maakte het mogelijk. Zodra we beseften dat onze lokale architectuur onze klanten niet in de cloud kon ondersteunen, besloten we om onze software vanaf het begin opnieuw te bouwen. Ik wilde profiteren van wat de cloud te bieden had. Ik zag een veel flexibeler platform voor mij. Een die een geheel nieuwe soort workflow applicatie kon bieden, die op onze omgeving kon worden gebouwd. Een platform dat dankzij een groot digitaal voordeel onze klanten een concurrerend voordeel kon opleveren.

Nieuwe mogelijkheden leveren

We hebben dit flexibele applicatie-platform uiteindelijk niet alleen ontwikkeld, maar ook de mogelijkheden en potentie bewezen door onze P2P applicatie, genaamd 20/20 Xspend, om te bouwen. Gedurende 2015 en 2016 zijn enkele van onze vooruitstrevende klanten overgestapt op deze op de cloud gebaseerde aanbiedingen. Tevens hebben wij hiermee nieuwe klanten aangetrokken. We kijken met veel trots terug op de lancering en succesvolle implementaties (en blije klanten).

De volgende stap was om verder te gaan dan onze P2P focus en klant specifieke applicaties te ontwikkelen, om zo het idee dat jaren geleden was ontstaan tot leven te brengen. We hebben diverse van deze projecten opgeleverd. Voor CBRE hebben we een oplossing geïmplementeerd voor het klantgerichte goedkeuringsproces van hun onroerend goed projecten. CBRE-klanten zijn nu onderdeel van het goedkeuringsproces voor project gerelateerde aankopen en budget veranderingen. Vervolgens zijn we gaan samenwerken met een FinTech startup Indupay, om voor hun driepartijen contract het tracking- en factuurcontrole proces te automatiseren.

We leverden een zichtbaar digitaal voordeel voor beide klanten.

Het nieuwe platform stond op zijn plek en de eerste P2P en klanten projecten waren succesvol uitgeleverd. Daarbij ontstonden vele nieuwe ideeën om onze expertise in workflow automatisering te combineren met onze nieuwe en krachtige platformen, gebruik makend van vooruitstrevende technologieën. Kortom, het was de hoogste tijd om ons merk om te bouwen.

De creatie van een nieuwe naam en nieuw merk

We wilden een merkidentiteit die onze aanbiedingen helder uitlegt, ons vermogen om efficiënt backoffice processen te ondersteunen onderschrijft en die ook onze ambitie om unieke klantoplossingen te creëren ondersteunt. Een merk dat ons vermogen en onze ambities overbrengt van mogelijkheden tot transformatie met onze op de cloud gebaseerde application-Platform-as-a-service, voor nu en in de toekomst.

Welkom bij WorkFlowWise!

In het kort, ons doel is om samen te werken met organisaties om hun digitale voordeel te ontgrendelen. Onze op de cloud gebaseerde apps en oplossingen zijn een sleutel tot succes. Zij combineren operationele efficiëntie met betere bedrijfsresultaten.

We brengen workflow automatisering naar een hoger niveau, door een digitaal uiterste te leveren dat groei stimuleert. Wij leveren kant-en-klare bedrijfs apps, alsook op maat gemaakte oplossingen. Onze oplossingen zijn snel te ontwikkelen en te implementeren, eenvoudig te integreren en te gebruiken, direct te managen en te veranderen en zij kunnen binnen transactionele werkprocessen worden uitgebreid om klantbetrokkenheid en intimiteit te creëren.

Digitaal Voordeel. Behaald.

Nieuwe kansen voor degenen die ons al kennen

Voor onze bestaande klanten hopen wij dat jullie ons enthousiasme delen voor deze gezamenlijke volgende stap in onze reis. Je hebt de waarde van 20/20 vision al mogen ervaren en als WorkFlowWise kan je nu zelfs meer van ons ontvangen. Of dit nu is dankzij onze eenvoudig op maat te maken purchase-to-pay applicaties, of dankzij onze oplossingen op maat die wij samen met jou of voor jou kunnen ontwikkelen om jouw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Ervaar het bewijs van onze belofte in onze hernieuwde P2P applicatie die nu GO-Spend heet. Wij hebben nu bijvoorbeeld met een apart proces een langere periodeafsluiting en contractverlening geformaliseerd. Dit biedt helderheid en transparantie met een duidelijk controletraject. Deze soorten uitbreidingen zijn eenvoudig te maken dankzij het WorkFlowWise platform.

Kortom, we zijn enthousiast over wat we hebben ontwikkeld en wat we hebben gecreëerd. We blijven gepassioneerd en gefocust om backoffice lasten om te zetten naar bedrijfskansen. En we blijven je vol overtuiging het digitale voordeel leveren, dat je als zeer gewaarde klant van ons gewend bent.

Alle artikelen